Menu

BANNERSLIDE1

Mια γεμάτη σεζόν για την ακαδημία Τhetis ολοκληρώθηκε!

Mια γεμάτη σεζόν για την ακαδημία Τhetis ολοκληρώθηκε!

Μία όμορφη σεζόν, γεμάτη προπονήσεις – αγώνες με δυνατές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία THETIS.

τηετισ1  τηετισ2

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε :

Όλες τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας , για την διαρκή προσπάθεια που έκαναν σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες, δίνοντας πάντα ότι καλύτερο μπορούσαν , με εργατικότητα ,πειθαρχία, δεκτικότητα συνεργασίας με τους προπονητές ,για την βελτίωση τους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Όλους τους Προπονητές της Ακαδημίας μας : ΘΑΝΕΛΛΑ Θανάση , ΤΕΝΤΖΕΡΗ Τάσο, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Σωτήρη, ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, ΒΟΓΙΑΤΖΗ Έφη, ΔΑΡΕΜΑ Γιώργο, ΠΕΤΡΟΥΣΗ Γεωργία, όπου με μεγάλη επιμονή - υπομονή και επαγγελματισμό σε αυτό που κάνουν ,με προπονήσεις υψηλής απόδοσης, βοήθησαν όλες τις αθλήτριες να έχουν προοδευτική και αυξανόμενη βελτίωση, επιτυχημένες προσπάθειες από τα μικρά "επιτεύγματα " στις προπονήσεις έως την καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα και την επίτευξη των στόχων. Επίσης τον ΡΟΥΣΣΗ Γεώργιο προπονητή της Γυναικείας ομάδας μας , για την επίβλεψη και συμμετοχή του σε προπονήσεις των τμημάτων Κ20 και Κ18 ,που βοήθησε και αυτός στην περεταίρω εξέλιξη των αθλητριών και στην επίτευξη των στόχων τους.

Όλους τους εφόρους των τμημάτων , που με την σημαντική τους βοήθεια υπήρχε πολύ καλή λειτουργία και ενημέρωση όλων των αθλητριών και γονέων.

Όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φέτος για την εκμάθηση και εξέλιξη των παιδιών στην Ακαδημία μας, καθώς και για την συμπεριφορά τους στους αγώνες των παιδιών τους, σεβόμενοι την φιλοσοφία της ομάδας μας για τον αθλητισμό και πάντα μέσα στα πλαίσια του εσωτερικού κανονισμού της Ακαδημίας.

Όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης και της Γραμματείας , για την αθόρυβη και συνεχή δουλειά που προσφέρουν , πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα και τις ομάδες , ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες όλων των αθλητριών και των προπονητών.

Την φετινή χρονιά η Ακαδημία μας αποτελούταν από 16 τμήματα και είχαμε την χαρά να την εμπιστευτούν για προπονήσεις 313 αθλήτριες.

τηετισ3  τηετισ 4  τηετισ 5

Συμμετείχαμε στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ με 8 αγωνιστικές ομάδες

( Κ20 – Κ 18 – Κ18 ΕΣ2 – Κ18 ΕΣ3 – Κ18 ΕΣ3 – Κ16 – Κ16 ΕΣ2 – Κ16 ΕΣ3 )

και είχαν την δυνατότητα συμμετοχής 104 αθλήτριες μας σε αγωνιστικά τμήματα . Οι συνολικοί αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ ήταν 134.

Στο πλαίσιο όλων των αγώνων η Ακαδημία μας είχε συνολικά πολύ θετική παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ των αντίστοιχων ηλικιών , επιγραμματικά :       Την φετινή χρονιά και για πρώτη φορά οι ομάδες των Κορασίδων μας είχανε συμμετοχή σε όλα τα FINALFOUR ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ( Κ18 – Κ18 ΕΣ 2 – Κ18 ΕΣ 3 ) και με κατάκτηση Χάλκινου μεταλλίου.

τηετισ6          τηετισ 7     τηετισ 8

τηετισ 9   τηετισ 10   τηετισ11

Eπίσης στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, είχαμε πολλές προκρίσεις ομάδων μας στις επόμενες φάσεις ως πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλό ,δηλαδή σε ημιτελικές φάσεις , και τέλος στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών είχαμε ομάδες μας στις πρώτες θέσεις.

τηετισ 12  τηετισ13  τηετισ14

Με την υπόσχεση για την συνέχιση της σωστής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας σε όλα τα επίπεδα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και συνεχίζουν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας , αλλά για τους νέους γονείς και αθλήτριες που θα προστεθούν στην οικογένεια της THETISτην επόμενη χρονιά.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας THETISγια την νέα περίοδο θα ξεκινήσουν

Παρασκευή 01/09/2023 και οι εγγραφές από

Δευτέρα 28/08/2023 .

Εγγραφές - Πληροφορίες γραμματεία συλλόγου

ώρες : 17:30 - 21:00 (καθημερινά)

ώρες : 10:00 - 13:00 (Σάββατο)

Τηλ : 210-8994484

 

 

επιστροφή στην κορυφή